header8.jpg

Mladi Centra za zdravo odrastanje proveli su protekli vikend u Zagrebu na božićnom debatnom susretu u organizaciji udruge Jablani iz Zagreba. Susret se je održao u OŠ Jure Kaštelana, a sudjelovalo je 15 škola i udruga iz Zagreba, Istre, Rijeke i Malog Lošinja.

 Debatanti su debatirali na tezu Djeda Mraza treba zabraniti, pri čemu je izrečeno mnogo govora o konzumerizmu, o pretjeranoj potrošnji, o štetama koje nanosi okolišu i kvaliteti života, ali također pokazalo kako su mladi svjesni nezaposlenosti, borbi za radna mjesta i ulozi koju potrošnja i proizvodnja imaju u njihovom očuvanju.

Devetero mladih Centra za zdravo odrastanje ovim su susretom završili godišnji ciklus debatnih radionica koje su proveli u okviru projekta Zajednica koja brine, usmjerenog na povećanje društvenog kapitala zajednice na području brige za mlade. Projekt se provodi uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2011.
Izvještaj 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates