Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header12.jpg

Obilježili smo s prijateljima, korisnicima, suradnicima i predstavnicima institucija Dan udruge, 12 godina rada. Dan udruge je naš otvoreni dan, prigoda da se osvrnemo na sve što smo radili tijekom godine. Prikazujemo fotografije aktivnosti i događaja tijekom godine i sami se čudimo koliko se je toga organiziralo, provelo, dogodilo, koliko je novih lica i starih prijatelja prošlo kroz naše velike, često premalene prostore.


Na Dan udruge sad već tradicionalno biramo volontere godine, u kategoriji mladih i kategoriji odraslih. Volonteri godine su Emina Buljubašić, učenica 4. razreda gimnazije u Malom Lošinju i Srećko Kovačević Pišta, uvijek pri ruci volonter s fantastičnim komunikacijskim i drugim vještinama.
Obilježavanje Dana udruge dio je programa Za zdravo odrastanje djece i mladih koji je omogućen sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

  • danudr1
  • danudr2
  • danudr3
  • danudr4

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates