Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header12.jpg

U sklopu projekta "Nitko nije otok" korisnici Odgojnog doma i voditeljice Mirjana Savinc i Maja Malčić su s nama proveli kreativno popodne oslikavajući majice i zabavljajući se komunikacijskim vježbama i igrama.

Oslikavanje majica tekstilnim bojama još nikad nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Užitak stvaranja od ideje do onog trenutka kad se u ogledalu pogledaju u odjeći koju su kreirali neprocjenjiv je.

Opširnije...

Klub mladih IDEM i ja je član Mreže mladih Hrvatske. Sudjelovali smo na godišnjoj skupštini, na kojoj je osim rješavanja važnih organizacijskih i programskih pitanja bilo prilike za razmjenu informacija o radu, aktivnostima, problemima i specifičnostima pojedinih sredina i klubova.

Opširnije...

Bacite pogled na ove radove! U subotu ih prodajemo na glavnom trgu. Sve što potrošite na ove prekrasne komadiće bit će utrošeno na plaćanje računa za Leovu rehabilitaciju.

Opširnije...

U sklopu kreativnih radionica, Centar za zdravo odrastanje priređuje zanimljivu radionicu fuzije stakla koja će se održavati u prostoru Kluba mladih "Idem i ja". Radionica će započeti 25. rujna u ponedjeljak u 17 sati a trajati će 4 tjedna. Radionice su posve besplatne te će uključivati upoznavanje sa različitim tehnikama fuzije, izradom različitih predmeta te bojanjem i dekoriranjem. 

Opširnije...

Pozivamo vas na prezentaciju iskustava posjetitelja Šangaja, najvećeg i najbrže rastućeg financijskog tržišta na svijetu.
KINA NA KOTAČIMA - putovanje u Šangaj u invalidskim kolicima.
Kako prijeći ulicu, pojesti bika (ili žabu?) te preživjeti noć u najvećem gradu četvrte najveće zemlje svijeta, gdje u jednoj ulici ima više ljudi nego na čitavom otoku Lošinju? Kako se sporazumjeti s medicinskom sestrom i zašto do mjenjačnice ići u pratnji policije?  Priču o tome ispričat će nam Damir Kvesić, student sociologije iz Rijeke u petak 26.4. 2013., u 19 h u Klubu Idem i ja na Bočacu. Dođite i doživite Šangaj očima putnika u invalidskim kolicima. Svi su dobrodošli! Ulaz u Klub prilagođen je invalidskim kolicima.

U okviru obilježavanja Međunarodnog dana nenasilja na igralištu Bočac je u organizaciji Centra za zdravo odrastanje IDEM i ja održan turnir u igri "Čovječe ne ljuti se" živim figurama.

Opširnije...

Ekipa IDEM i ja iskoristila je produženi vikend za uređenje prilaza i igrališta Bočac. Iz okoliša su odstranjeni otpaci i korov, te zasađene biljke. Sa zidova igrališta uklonjeni su grafiti.

Opširnije...

Dvije uzastopne subote, 1. i 8. listopada održani su u organizaciji Kluba mladih IDEM i ja turniri u ljudskom Čovječe ne ljuti se, društvenoj igri u kojoj su igraće figure zamijenili pravi igrači. Na igralištu Bočac okupilo se osamdesetak natjecatelja od vrtićke do starije tinejđerske dobi, koji su pod žutim, zelenim, crvenim i plavim kapicama bacali veliku šarenu kocku i radosno skakutali s polja na polje. Nitko se nije ljutio niti zbog rezultata niti zbog dugotrajnog stajanja u igraćim poljima.

Opširnije...

U ponedjeljak 13.6. u 19h u Klubu IDEM I JA se održala projekcija filma Thumbsucker. To je film Mike Millsa iz 2005. godine o problemima u odrastanju jednog gimnazijalca koji uz sve ostale ima i jedan skriveni problem, a naslov filma govori koji. Prije filma održan je kratki uvod, a poslije su pušteni neki spotovi Mike Millsa.

Opširnije...

Klub IDEM i ja Centra za zdravo odrastanje poziva sve zainteresirane da u petak u 19 sati u Klubu na Bočacu prisustvuju predstavljanju i prvoj partiji društvenih igara Puerto Rico, Carcassonne i Agricolo.

Opširnije...

Zajedno s Foto klubom Lošinj organizirali smo dva foto susreta u Klubu IDEM i ja - prvo u utorak 26.4. s Markom Vrdoljakom, fotografom iz Zagreba i povremenim stanovnikom Nerezina, a zatim u četvrtak 28.4. sa Stefanom Bühnerom, od djetinjstva zaljubljenikom u ove krajeve.

Opširnije...

U ponedjeljak 18.4.2011. održalo se svečano otvorenje Kluba IDEM I JA u okviru partnerskog projekta s Gradom Malim Lošinjem pod nazivom "Zajednica koja brine". Za ovaj projekt osigurali smo bespovratna sredstva europskog IPA fonda iz dijela za razvoj ljudskih potencijala iz područja zapošljavanja, obrazovanja i socijalnog uključivanja namijenjenih osobama koje se nalaze u nepovoljnom društvenom položaju.

Opširnije...

Stranica 1 od 2

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Godišnji izvještaji

IZVJEŠTAJ 2018.

IZVJEŠTAJ 2017.

IZVJEŠTAJ 2016.

IZVJEŠTAJ 2015.

IZVJEŠTAJ 2014.

IZVJEŠTAJ 2013.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates