Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header4.jpg

O ORGANIZACIJI
Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja je neprofitna organizacija koja djeluje s ciljem stvaranja poticajne okoline za zdravo odrastanje djece i mladih.

Adresa: Lošinjskih brodograditelja 33
Telefon: +385 98 215 858
Fax: +385 51 233 567
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poveznice na druge stranice
www.zdravo.hr mogu sadržavati poveznice na druge mrežne stranice, koje vode druge organizacije. Ova se pravila korištenja i privatnosti odnose samo na mrežne stranice www.zdravo.hr pa vas potičemo da zasebno proučite pravila privatnosti drugih stranica koje posjećujete. Ne možemo biti odgovorni za pravila privatnosti i prakse na drugim mrežnim stranicama čak ni ako ih posjećujete putem poveznica na ovim stranicama.
Ako ste se spojili na našu stranicu putem treće strane, ne možemo biti odgovorni za politike privatnosti i prakse na drugim mrežnim stranicama i servisima te vam savjetujemo da zasebno proučite njihova pravila i politike privatnosti.

Opširnije...

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja

Ovom Izjavom o zaštiti osobnih podataka Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja, sukladno odredbama Opće uredbe za zaštitu osobnih podataka (dalje u tekstu: GDPR) upoznaje svoje polaznike i korisnike koje osobne podatke udruga može prikupljati, za koje svrhe, kako ih upotrebljava, koliko ih čuva, kome ih može ustupiti te koja su prava ispitanika.
Za obradu osobnih podataka odgovoran je: Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja, Lošinjskih brodograditelja 33, OIB 25427522929, kontakt osoba Bojana Genov, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
U slučaju bilo kakvih upita ili prigovora, možete se obratiti osobi odgovornoj za obradu osobnih podataka.

Opširnije...

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Godišnji izvještaji

IZVJEŠTAJ 2018.

IZVJEŠTAJ 2017.

IZVJEŠTAJ 2016.

IZVJEŠTAJ 2015.

IZVJEŠTAJ 2014.

IZVJEŠTAJ 2013.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates