Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header8.jpg

O ORGANIZACIJI
Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja je neprofitna organizacija koja djeluje s ciljem stvaranja poticajne okoline za zdravo odrastanje djece i mladih.

Adresa: Lošinjskih brodograditelja 33
Telefon: +385 98 215 858
Fax: +385 51 233 567
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poveznice na druge stranice
www.zdravo.hr mogu sadržavati poveznice na druge mrežne stranice, koje vode druge organizacije. Ova se pravila korištenja i privatnosti odnose samo na mrežne stranice www.zdravo.hr pa vas potičemo da zasebno proučite pravila privatnosti drugih stranica koje posjećujete. Ne možemo biti odgovorni za pravila privatnosti i prakse na drugim mrežnim stranicama čak ni ako ih posjećujete putem poveznica na ovim stranicama.
Ako ste se spojili na našu stranicu putem treće strane, ne možemo biti odgovorni za politike privatnosti i prakse na drugim mrežnim stranicama i servisima te vam savjetujemo da zasebno proučite njihova pravila i politike privatnosti.

 

Osobe koje nisu punoljetne
Brinemo se za zaštitu privatnosti osoba koje nisu punoljetne. Ako niste punoljetni, molimo da tražite dopuštenje roditelja/skrbnika prije nego što podijelite svoje osobne informacije putem ovih mrežnih stranica.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Zaštita privatnosti
Centar za zdravo odrastanje privatnost i povjerljivost osobnih podataka smatra važnim te poštuje privatnost posjetitelja ovih web stranica u svako doba.

1. PODACI KOJE DIJELITE S NAMA

b.) INFORMACIJE KOJE SE AUTOMATSKI PRIKUPLJAJU
www.zdravo.hr koristi kolačiće i prikuplja informacije koje se tiču IP adresa, preuzetog sadržaja, broja posjetitelja, vremena posjeta te demografske podatke posjeta po zemljama, a sve u statističke svrhe. Osim obrade koja se odvija putem providera, www.zdravo.hr ne otkriva informacije prikupljene na taj način trećim stranama ni pod kojim uvjetima, osim u slučaju zakonske obveze. Saznajte više o kolačićima te kako ih isključiti ovdje.
Osim navedenih statističkih informacija, ove web stranice ne prikupljaju podatke o posjetiteljima, osim podataka koje posjetitelji dobrovoljno i na vlastiti poticaj otkriju tijekom komunikacije. Svi osobni podaci koje posjetitelji otkriju tijekom komunikacije ostaju strogo povjerljivi i njihovo je procesuiranje usklađeno s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

2. KAKO SE VAŠI PODACI KORISTE
Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja je poduzeo sve potrebne sigurnosne mjere da osigura korištenje vaših podataka isključivo u svrhe za koje je dana privola.
Podatke koje nam ostavljate ispunjavanjem kontakt-forme koristimo za odgovaranje na vaš upit. Anonimizirani podaci mogu se koristiti u svrhe statistike o upitima odnosno savjetovanjima novinara i građana za vlastite potrebe.
Prikupljanje informacija putem kolačića služi za optimiziranje vašeg korisničkog iskustva te praćenje općih statistika posjećenosti stranice i analizu prometa putem Google Analyticsa.
Centar za zdravo odrastanje povremeno provodi ankete o učincima svojih programa, istraživanja javnog mnijenja i sl. Ove ankete provode se elektronskim putem ili u pisanoj formi. Pojedinačne svrhe i načini korištenja podataka dio su formulara za prikupljanje podataka. Upite vezane uz pojedine ankete šaljite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Vaši podaci čuvaju se dok traje potreba za njhovim korištenjem u skladu sa svrhom za koju je dana privola. U svakome trenutku imate pravo zatražiti brisanje ili izmjenu vaših podataka u bazi.

3. TKO IMA PRISTUP VAŠIM PODACIMA?
Vašim podacima u zaštićenoj bazi koja se čuva na serverima Centra za zdravo odrastanje mogu pristupiti isključivo osobe zaposlene u Centru ovlaštene za pristup podacima, a za svrhe za koje postoji privola korisnika ili legalna osnova korištenja. Zaposlenike Centra veže Pravilnik o radu i Pravilnik o zaštiti podataka koji je usuglašen s Općom uredbom o zaštiti podataka.

DIJELJENJE PODATAKA S TREĆIM STRANAMA:
Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja koristi web servise za upravljanje Newsletterima i analizu prometa na stranici. Odnos Centra i svih trećih strana s kojima se dijele vaši podaci uređen je posebnim ugovorima usklađenim s Općom uredbom o zaštiti podataka, a koji jamče da se osobni podaci (e-mail adresa, anonimne statistike o prometu na web stranici i sl.) koriste isključivo u svrhe za koje je dana vaša privola. U slučaju korištenja bilo kojeg oblika vanjskih usluga koje uključuju pristup vašim osobnim podacima, pristup se uređuje ugovornim odnosom usklađenim sa Općom uredbom o zaštiti podataka.

DIJELJENJE VAŠIH PODATAKA S TREĆIM STRANAMA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE I EUROPSKE UNIJE
Ove mrežne stranice koriste servise, poput servisa za distribuciju Newslettera, zbog kojih se osobni podaci koje dijelite s nama (vaša adresa elektroničke pošte) može prenositi u zemlje izvan teritorija Republike Hrvatske odnosno Europske unije, gdje se nalaze serveri za pohranu podataka. Ove zemlje nemaju nužno jednake zakone zaštite privatnosti kao Europska unija. Davanjem svojih osobnih podataka na korištenje, pristajete na ovakvo dijeljenje, pohranu i korištenje podataka. U slučajevima u kojima se vaši podaci dijele s trećim stranama izvan Republike Hrvatske odnosno Europske Unije, poduzet ćemo sve potrebne korake ne bismo li osigurali da su zadovoljene potrebne sigurnosne i tehničke mjere za zaštitu vaših podataka na način opisan u ovim Pravilima privatnosti.

4. VAŠA PRAVA NA PRIVATNOST
Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka, imate pravo na:
• Pristup podacima – možete tražiti potvrdu obrađuju li se trenutno vaši osobni podaci i tražiti omogućavanje pristupa tim podacima.
• Ispravak – imate pravo tražiti ispravak netočnih osobnih podataka (primjerice, možete tražiti da ažuriramo e-mail adresu).
• Zaborav – imate pravo tražiti brisanje podataka iz baze.
• Prenosivost – možete tražiti prijenos svojih podataka u drugu bazu i dostavu vaših osobnih podataka u strojno čitljivom formatu.
• Prigovor – možete uložiti prigovor i tražiti ograničenje odnosno prestanak obrade vaših osobnih podataka.
• Ograničenje korištenja - možete nas tražiti da prestanemo obrađivati vaše osobne podatke u bilo kojem trenutku
• Usprotiviti se automatiziranom profiliranju.

5. KOME SE OBRATITI ZA ZAŠTITU VAŠIH PRAVA?
Za brisanje, izmjenu, ograničavanje korištenja osobnih podataka kao i sve ostale upite ili zahtjeve vezane za prava koja proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka, kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Službenika za zaštitu osobnih podataka u Centru za zdravo odrastanje IDEM i ja možete izravno kontaktirati na gore navedenu e-mail adresu.

Pritužbe zbog povrede osobnih podataka u Republici Hrvatskoj istražuje i rješava Agencija za zaštitu osobnih podataka. O načinima ulaganja pritužbe saznajte više na njihovim mrežnim stranicama https://azop.hr/prava-ispitanika/zahtjev-zastita-prava

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Godišnji izvještaji

IZVJEŠTAJ 2018.

IZVJEŠTAJ 2017.

IZVJEŠTAJ 2016.

IZVJEŠTAJ 2015.

IZVJEŠTAJ 2014.

IZVJEŠTAJ 2013.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates