Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header10.jpg

Centar za zdravo odrastanje izlaže radove mladih u Gradskoj knjižnici i čitaonici od 19. do 31. siječnja 2015. Izložba Kreativna aktivistička početnica kroz likovni izričaj pokazuje područja na kojima mladi prepoznaju potrebu svog angažmana i djelatnog sudjelovanja u zajednici.

Kolaži koje izlaže Centar za zdravo odrastanje IDEM i ja rezultat su ciklusa kreativnih i edukativnih radionica, u cilju povećanja razumijevanja vrijednosti koje obilježavaju moderna demokratska društva. Te su vrijednosti u ovim radovima izražene kroz vizualizaciju međunarodno obilježavanih dana proglašenih od Ujedinjenih naroda kako bi istakli neki društveni problem i potaknuli na njegovo rješavanje.

Tema ovih radova su solidarnost prema manjinama, zaštita ljudskih prava, zaštita okoliša i prirode, briga o trošenju resursa, tolerancija prema različitostima. Kroz kreativno izražavanje mladi su osnaženi za iskazivanje vlastitog stava i sudjelovanje u zajednici. Izlaganjem u javnom prostoru afirmira se ne samo trud i zalaganje mladih i njihovih voditelja, već se poziva na zaštitu i afirmaciju ovih društvenih vrijednosti.

Radovi su rezultat niza kreativnih radionica u okviru programa Za zdravo odrastanje djece i mladih, koji se realizira uz podršku Ministarstva socijalne politike i mladih.

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates