Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header9.jpg

Završili smo ciklus odabira za sudionike Mirnog mora 2023. Mirno more je sociopedagoški projekt utemeljen devedesetih godina u Salzburgu kao međunarodni projekt suradnje, mira i tolerancije sa ciljem okupljanja djece i mladih različitog etničkog i socijalnog porijekla. Nastao u ratnim godinama s ciljem da okupi djecu iz zaraćenih zemalja bivše Jugoslavije i stvori jezgru pomirenja, narastao je godinama do europskog mirovnog projekta.

IDEM i ja u projektu sudjeluje od 2011. godine kao dio bavarske flote. Ove godine sudjeluje s posadom jedrilice, koje će zajedno sa 100 brodova ploviti akvatorijem srednje Dalmacije, sklapati prijateljstva, vježbati suradnju i sudjelovati u brojnim edukativnim i zabavnim aktivnostima.

Posadu IDEM i ja činit će dva iskusna skipera, dvije voditeljice i sedmero djece. Sudjelovanje u floti MIRNO MORE je za njih prilika da u sigurnom okruženju, u prekrasnom okolišu i sa različitim ljudima osjete da su dio jednog svijeta, da steknu prijateljstva i da za budućnost sačuvaju iskustvo druženja i pripadnosti vrijednoj mirovnoj inicijativi.

Danas smo se upoznali s jedrilicom Trinity kojom ćemo započeti plovidbu iz Skardina i ploviti u Rogozniciu, Marinu Kaštela, Split, Šoltu i Prvić.

  • jedrilica Trinity
  • mirno more logo

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Godišnji izvještaji

IZVJEŠTAJ 2018.

IZVJEŠTAJ 2017.

IZVJEŠTAJ 2016.

IZVJEŠTAJ 2015.

IZVJEŠTAJ 2014.

IZVJEŠTAJ 2013.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates