Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header14.jpg

Učenici i studenti koji se školuju na otoku svoga prebivališta imaju pravo na dva besplatna polazno-povratna putovanja tjedno, na svim linijama uključujući i na linijama i relacijama koje se primjenjuju na njihov otok prebivališta.
Pozivamo roditelje da naprave otočne iskaznice svojoj djeci kako bi mogli realizirati ovo pravo. Ako već imaju otočne iskaznice, provjerite u najbližoj pošti je li iskaznica izdana nakon datuma kad su uvedene veće povlastice za učenike.


ŠTO JE POTREBNO ZA DOBIJANJE OTOČNE ISKAZNICE
Ispunjen zahtjev za izdavanjem otočne iskaznice – u poštanskom uredu
Jedna fotografija (dimenzija 34mm x45mm-kao za osobnu iskaznicu ili putovnicu
Za maloljetno dijete zahtjev podnosi roditelj te mora predočiti svoju osobnu iskaznicu, kao i dokument identifikacije djeteta za koje podnosi zahtjev (putovnica, osobna iskaznica ili rodni list). Dijete od 12 godina i starije može i samo podnijeti zahtjev ukoliko posjeduje identifikacijski dokument.
Prvo izdavanje Otočne iskaznice za pomorski prijevoz osoba je za korisnika besplatno. U protivnom stoji 65 kuna. S tri odlaska na Susak cijena je već isplaćena.

Učenici i studenti koji se školuju na otoku svoga prebivališta imaju pravo na dva besplatna polazno-povratna putovanja tjedno, na svim linijama uključujući i na linijama i relacijama navedenim u Prilogu 1. ovoga Pravilnika, a koje se primjenjuju na njihov otok prebivališta.

 otocneiskaznice

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Godišnji izvještaji

IZVJEŠTAJ 2018.

IZVJEŠTAJ 2017.

IZVJEŠTAJ 2016.

IZVJEŠTAJ 2015.

IZVJEŠTAJ 2014.

IZVJEŠTAJ 2013.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates