Zdravo.hr koristi kolačiće za omogućavanje boljeg korisničkog iskustva. Ovo uključuje kolačiće treće strane koji mogu pratiti vaše korištenje stranica.

Želim znati više

Razumijem
header4.jpg

Mladi Centra za zdravo odrastanje proveli su protekli vikend u Zagrebu na božićnom debatnom susretu u organizaciji udruge Jablani iz Zagreba. Susret se je održao u OŠ Jure Kaštelana, a sudjelovalo je 15 škola i udruga iz Zagreba, Istre, Rijeke i Malog Lošinja.

 Debatanti su debatirali na tezu Djeda Mraza treba zabraniti, pri čemu je izrečeno mnogo govora o konzumerizmu, o pretjeranoj potrošnji, o štetama koje nanosi okolišu i kvaliteti života, ali također pokazalo kako su mladi svjesni nezaposlenosti, borbi za radna mjesta i ulozi koju potrošnja i proizvodnja imaju u njihovom očuvanju.

Devetero mladih Centra za zdravo odrastanje ovim su susretom završili godišnji ciklus debatnih radionica koje su proveli u okviru projekta Zajednica koja brine, usmjerenog na povećanje društvenog kapitala zajednice na području brige za mlade. Projekt se provodi uz financijsku potporu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

  • debata13
  • debata13a
  • debata13b

Društvene mreže

Podijeli sadržaj
Pratite nas

Kampanje

zelena-cistka

Od kamena kruna

Suhozidna radionica 2017. 

idiOd kamena kruna

Naši donatori

eu

min-soc-pol-logo

 mzos-logo

pgz-logo

grad-logo

tzml-logo

zakladalogo

zaklada-civilnodrustvo-logo

logo-eea-grants

logo-norway-grants

usa

Godišnji izvještaji

Izvještaj 2018.
Izvještaj 2017.
Izvještaj 2016.
Izvještaj 2015.
Izvještaj 2014.
Izvještaj 2013.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Free business joomla templates